Novi modni brend u Srbiji: RESERVED dolazi u BIG Fashion 19. avgusta

Poznati poljski modni brend RESERVED dolazi u Srbiju. Svečano otvaranje prve radnje u beogradskom BIG Fashion šoping centru održaće se u subotu, 19. avgusta u 17 sati.

reserved big fashion otvaranje 19 avgust-lpp-poland-reserved-beograd-tržni-centar-popusti-saveti-stilista-make-up-petar-strugar-kolekcija-jesen-zima-2017-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: RESERVED
Povodom otvaranja, svi posetioci imaće priliku da se na licu mesta posavetuju sa poznatim stilistima i make-up artistima, iskoriste brojne popuste ali i učestvuju u programu koji će voditi Petar Strugar i takmiče se za šoping sa stilistom!
Pripadnici oba pola će u RESERVED BIG Fashion prodavnici, na dva nivoa, moći da pronađu odeću, obuću i modne dodatke koje karakteriše casual elegancija, nonšalantnost i dašak pop kulture.

Prvi RESERVED u Beogradu je svečano otvoren

Najnovija kolekcija za jesen/zimu 2017. je u skladu sa svetskim trendovima i originalnog dizajna inspirisanog devedesetim koje se ove sezone vraćaju na velika vrata.
Ovaj popularan evropski modni brend prisutan je u 11 zemalja i poseduje preko 500 prodavnica. U Srbiju donosi istočnoevropski duh, blizak našim prostorima, kao i kreativnost mladih talenata.