U Srbiju stigle nove Reebok patike za trčanje

Na tržište Srbije stigle su Reebok Print Smooth patike namenjene ljubiteljima trčanja koji žele prilagodljivu obuću uz moderan izgled.

Reebok Print Smooth patike Srbija patike za-trčanje-fitness-treninge-fleksibilnost-udobnost-reebok-srbija-sport-trening-trka-džoging-obuća-za-trening-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Reebok
Ove patike pogodne su za laganije trke i fitnes treninge sa trčanjem i dovoljno su fleksibilne da prate izmene pravca kretanja.
Fokus je stavljen na fleksibilnost i udobnost prednjeg dela patike, kako bi se postigao maksimalni učinak u svim sportskim aktivnostima, uz atraktivan ali i sveden dizajn.
Ovaj model patika testirao je domaći tim trkača sa intertnet portala „Trčanje.rs“ na tartanu i betonu koji su istakli da je bolji učinak ostvaren na betonu. Nakon testiranja izdvojili su i tri ključne odlike.
Kada je reč o amortizaciji, pena sa dve različite gustine ublažava kontakt sa podlogom. Fleksibilnost se podstiče prilagođavanjem krampona podlozi na kojoj se trči i koji patici daju sposobnost da prati pokret stopala. Podršku garantuje ojačanje oko pete i prstiju i daje dodatnu stabilnost.