Koncertom Bajage i instruktora otvara se tržni centar Rajićeva

Prvi tržni centar u glavnoj beogradskoj ulici – Rajićeva šoping centar, otvoriće svoja vrata 14. septembra u 18h. Na platou ispred samog centra, Bajaga i instruktori održaće besplatan koncert od 19:30 do 21 sat.

rajićeva tržni centar rajićeva-šoping-centar-rajićeva-shopping-center-otvaranje-14-septembar-18-časova-koncert-bajaga-i-instruktori-knez-mihailova-beograd-lego-store-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Rajićeva shopping center
Na sam dan otvaranja, brojni izvođači će od 18:00h zabavljati posetioce a program će voditi poznata TV lica – Marija Kilibarda i Ivan Ivanović. Već od 19:30h, hitovi poput „Dvadeseti vek”Dobro jutro džezeri”Sa druge strane jastuka”, „Muzika na struju“  i mnogi drugi pevušiće se Knez Mihailovom ulicom.
Rajićeva tržni centar prostire se na 15.300 m² u okviru kojih je smešteno više od 80 lokala poznatih domaćih i inostranih brendova i poseduje 450 parking mesta u podzemnoj garaži.
Više od 90% radnji spremno dočekuje prve kupce 
Na dan otvaranja, preko 90% radnji dočekaće svoje posetioce, dok će u nekoliko nedelja nakon otvaranja biti otvoreni preostali lokali.
Pored brendova koji su već poznati kupcima u Srbiji (Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Lindex, Springfield, Pandora…), neki brendovi će se prvi put pojaviti na našem tržištu (Calvin Klein Jeans, Armani Exchange, Go Active, Dormeo Home).
Ceo treći sprat tržnog centra rezervisan je za dečiji program, te će se tu nalaziti i prva Lego prodavnica u našoj zemlji.
Posetioci ovog šoping centra moći će da pazare i u supermarketu, apotekama, radnjama kućnih potrebština i elektronike ali i da, nakon kupovine, predahnu u kafićima i restoranima.

Rajićeva tržni centar otvorio svoja vrata

Novo mesto za kupovinu imaće i posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što će ga činiti lako dostupnim za sve koji dolaze sa različitih strana grada.
Samo na dan otvaranja, 14. septembra, Rajićeva tržni centar radiće do 23.00 sata.