Rajićeva šoping centar se otvara 14. septembra

Rajićeva šoping centar, prvi tržni centar u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, otvoriće svoja vrata 14. septembra 2017. godine.

Rajićeva šoping centar otvaranje 14 septembar Knez-Mihailova-Beograd-tržni-centar-80-lokala-odeća-obuća-supermarket-restorani-brendovi-hotel-ABD-doo-Ashtrom-Group-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Rajićeva šoping centar
Rajićeva šoping centar, smešten je u srcu našeg glavnog grada, na uglu tri ulice – Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove, i predstavlja novu destinaciju za sve koji žele da istovremeno uživaju u centralnim gradskim znamenitostima, kulturnim dešavanjima ali i kupovini.
Novi tržni centar prostire se na 15.300 m² u okviru kojih je smešteno više od 80 lokala poznatih domaćih i inostranih brendova a neki od njih će se po prvi put naći na našem tržištu.
U okviru šoping centra nalaziće se i supermarket kao i objekti poput apoteke, lokala mobilnih operatera, kućnih potrebština i elektronike. Posetioci će imati priliku da uživaju i u brojnim restoranima i upoznaju Beograd iz novog ugla.
Kroz istoriju, ovaj deo grada oduvek je predstavljao trgovinski centar od koga je započeo i sam razvoj prestonice. Urbanistički, kompleks je sagrađen od trajnih, prirodnih i industrijskih materijala uz korišćenje savremenih tehnologija i istovremeno poštovanje istorijskog nasleđa lokacije, sa ciljem da sačuva tradiciju najrazvijenijeg trgovinskog centra grada i odgovori na sve moderne potrebe Beograđana i drugih posetilaca.

Rajićeva šoping centar otvorio svoja vrata!

Tržni centar će imati posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što će ga činiti lako dostupnim za sve koji dolaze sa različitih strana grada.
Šoping centar predstavalja investiciju vrednu 80 miliona evra, a zajedno sa luksuznim hotelom, koji će se pripojiti centru i 450 podzemnih parking mesta, prostiraće se na oko 60.000 kvadratnih metara. Arhitektonsko rešenje centra delo je autora Milana i Vladimira Lojanice a u izvođenju radova angažovani su lokalni podizvođači.
Ova investicija omogućila je zaposlenje preko 400 radnika u fazi gradnje, dok će nakon otvaranja tržnog centra i hotela posao naći preko 600 ljudi.
Rajićeva šoping centar je projekat realizovan od strane kompanije ABD d.o.o. osnovane od strane Ashtrom Group, jedne od najvećih građevinskih kompanija i grupacija za trgovinu nekretninama u Izraelu, koja je osnovana 1963. i izgradila brojne projekte širom sveta.