Letnja zabava ispred beogradskog tržnog centra

Ovog leta, od 21. juna pa sve do 22. jula, ispred beogradskog Rajićeva šoping centra biće postavljen ring za vožnju rolšua, nedeljom će se filmovi gledati pod sjajem zvezda a DJ-evi će puštati poznate disko hitove.

Letnja zabava ispred beogradskog tržnog centra Rajićeva šoping centar bioskop na otvorenom filmovi vožnja rolšua disko muzika trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Rajićeva šoping centar
Prvi ring za vožnju rolšua u Srbiji doneće duh nekih starijih vremena. Svi koji žele da ih provozaju, treba da imaju račun iz neke od prodavnica iz tržnog centra i svakog dana od 10 do 22 sata moći će da uživaju u vožnji.
Asocijacija na vožnju rolšua često je i disko muzika a posetioci Rajićeve će, od četvrtka do subote, moći da uživaju u muzičkim hitovima iz 80-ih godina prošlog veka.
Svake nedelje od 17. juna u 21 čas, glavna beogradska ulica – Knez Mihailova, pretvaraće se u bioskop na otvorenom. Pod zvezdanim nebom,  prikazivaće se filmovi „Đavo nosi Pradu“ (17. juna), „Pirati sa Kariba: Na kraju sveta“ (24.juna), „Oušn 12“ (1.jula), „Mulen Ruž“(8. jula) i „Venčanje mog najboljeg druga“ (15.jula).