Letnja manifestacija u centru Beograda

Manifestacijom „Povedi me u letnji provod“ Rajićeva šoping centar će, u saradnji sa Radijom 3, u subotu 25. maja, sa početkom u 18 sati, otvoriti letnju sezonu.

Letnja manifestacija povedi me u letnji provod rajiceva shopping center rolsue ring za voznju rolsua trgovina maloprpdaja srbija timp portal
foto: Arhiva, Rajiceva shopping center

Specijalna gošća biće pop pevačica Ana Stanić, koja će tom prilikom na akustičnom koncertu izvesti svoje nove i stare hitove, a sve prisutne će sa programom u naredna dva meseca upoznati mlada glumica Maja Šuša.

Rajićeva Shopping Centar ugostiće Radio 3, koji će „izaći“ u centar grada – otvorenim studijom – iz koga će emitovati zanimljiv program.

Svakog dana od 14 do 16 časova, posetioci ovog tržnog centa i slušaoci Radija 3 imaće priliku da uživaju u „live“ izvođenjima hitova, dok će svake subote od 18 časova biti organizovani besplatni koncerti.

Tako će mnoge hitove strane i domaće muzike, svakog dana uživo izvoditi talentovani mladi muzičari, YouTube zvezde kao i poznata imena domaće muzike.

Zanimljivo je da će ispred tržnog centra biti postavljen i ring za vožnju rolšua koji će biti otvoren svakog dana u periodu između od 12 do 20 sati dok će nedeljom biti organizovana besplatna škola rolšula,u periodu od 18 do 20 časova.