Radno vreme prodavnica za Prvi maj

Da li ste pripremili sve za prvomajski izlet, roštiljanje i odmor u prirodi? Ukoliko niste (ili ako vam nešto zafali) dobro je znati kakvo će biti radno vreme prodavnica za prvi maj. Zato vas u narednim redovima obaveštavamo o tome kako će raditi marketi najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji.

radno vreme prodavnica za prvi maj radno-vreme-prodavnica-marketa-prvi-maj-2018-maxi-tempo-idea-roda-mercator-univerexport-dis-gomex-persu-supervero-aman-aroma-beograd-novi-sad-niš-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, PicJumbo

Idea

UTORAK, 1. maj – Pet radnji će imati radno vreme prilagođeno tržnim centrima u kojima se nalaze, 162 prodavnice radiće od 7 do 15 časova, dok će ostale radnje raditi prema redovnom radnom vremenu
SREDA, 2. maj – Sve prodavnice radiće prema redovnom radnom vremenu.

Roda

UTORAK, 1. maj – Redovno radno vreme svih prodavnica.
SREDA, 2. maj – Redovno radno vreme svih prodavnica.

DIS

UTORAK, 1. maj – Marketi će raditi po uobičajenom random vremenu.
SREDA, 2. maj – Marketi će raditi po uobičajenom random vremenu.

Maxi

UTORAK, 1. maj – Prilagođeno radno vreme. Manji broj Maxi marketa će raditi. O tačnom radnom vremenu najbolje je informisati se u prodavnici u kojoj kupuje.
SREDA, 2. maj – Prilagođeno radno vreme. Veći broj prodavnica će imati redovno radno vreme. O tačnom radnom vremenu najbolje je informisati se u prodavnici u kojoj se kupuje.

Tempo 

UTORAK, 1. maj – Određeni Tempo centri će raditi. O tačnom radnom vremenu najbolje je informisati se u centru u kom se kupuje.
SREDA, 2. maj – Veći broj centara imaće redovno radno vreme. O tačnom radnom vremenu najbolje je informisati se u centru u kom se kupuje.

Shop&Go

UTORAK, 1. maj – Prilagođeno radno vreme. Manji broj Shop&Go će raditi. O tačnom radnom vremenu najbolje je informisati se u prodavnici u kojoj se kupuje.
SREDA, 2. maj – Prilagođeno radno vreme. Veći broj radnji će imati redovno radno vreme. O tačnom radnom vremenu najbolje je informisati se u prodavnici u kojoj se kupuje.

Univerexport

UTORAK, 1. maj – Skraćeno radno vreme, do 12 sati, svih prodavnica.
SREDA, 2. maj – Redovno radno vreme svih prodavnica.

Metro Cash & Carry

PONEDELjAK, 30. april – Radno vreme prodajnih centara je do 22 sata.
UTORAK, 1. maj – Neradni dan.
SREDA, 2. maj – Prodajni centri počinju sa radom od 6 sati.

PerSu

UTORAK, 1. maj – Radno vreme svih prodavnica je do 14 sati.
SREDA, 2. maj – Redovno radno vreme svih prodavnica.

Gomex 

UTORAK, 1. maj – Sve prodavnice radiće do 13 sati, osim radnji Apatin Centar, Bač, Belo Blato, Jevremovac, Konak, Kupusina, Njegoševo, Parage, Ruski Krstur, Stara Pijaca, Štitar, Velika Plana i Vlajkovac koje neće raditi.
SREDA, 2. maj – Redovno radno vreme svih prodavnica.

Super Vero 

UTORAK, 1. maj – Radno vreme svih prodavnica je od 7:30 do 22 h.
SREDA, 2. maj – Radno vreme svih prodavnica je od 7:30 do 22 h.

Klikni ovde i pročitaj kako će raditi najveći tržni centri u Srbiji za Prvi maj