Zanimljive radionice pred početak škole u kragujevačkom šoping centru

Kako bi đacima početak školske godine bio što uspešniji, šoping centar Kragujevac Plaza će od 29. avgusta do 2. septembra organizovati različite kreativne i edukativne radionice.

Kragujevac Plaza šoping centar tržni centar kragujevac plaza fest jun kupovina muzika događaj brendovi vikend radnje trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Šoping centar Kragujevac Plaza, arhiva

U četvrtak i petak, 29. i 30. avgusta, sportsko privredno društvo “Radnički” iz Kragujevca će održati rekreativne radionice odbojke.

Tako će oba dana, na platou ispred tržnog centra, od 17 do 20 sati, mališani imati prilike da nauče osnove odbojke i kako da na pravi način sarađuju sa drugima i budu timski igrači.

U subotu i nedelju, 30. avgusta i 1. septembra, organizovaće se “Plazina školska stanica” – besplatne kreativne i edukativne radionice sa nagradama za najbolje.

U subotu, na prvom spratu ispred food courta, u periodu od 11 do 16 sati biće održan “ARS školski čas” i takmičenje u crtanju u kom će tri najbolja rada biti nagrađena školskim i umetničkim proizvodima.

U atrijumu centra, oba dana vikenda u periodu od 10 do 22 sata nalaziće se i obrazovno-edukativni centar “Logikids” s kojim će se moći zaviriti u repliku učionice u kojoj je abakus sačuvan od zaborava, a tehnike i metode učenja su prevazišle ograničenje vremenske distance uz SuanPan program mentalne aritmetike.