Linija obuće Eli Goulding dostupna i u Srbiji

Prva kolekcija obuće britanske zvezde Eli Goulding naći će se na policama Deichmann maloprodajnih objekata u našoj zemlji od 15. marta.

pevacica obuće ellie goulding eli-deichmann-srbija-nova-kolekcija-obuce-cipele-patike-oksfordice-sandale-stikla-timp-trgovina-maloprodaja-srbija
foto: Deichmann
Patike, oksfordice, etno sandale, štikle, sandale sa punom petom, espadrile i natikače – kolekcija „Ellie Goulding for DEICHMANN“ predstavljena je pod sloganom ‚‚Rock your Look“ i biće dostupna u radnjama širom Evrope.
Britanska pevačica Eli Goulding jedna je od retkih zvezda koja komponuje svoje pesme i istovremeno savršeno svira instrumente poput gitare, bubnjeva i klavijatura. Popela se na sam vrh top lista zahvaljujući muzičkom doprinosu filmskom hitu „50 nijansi sive“ , i jedna je od najuspešnijih britanskih solo izvođača u protekloj deceniji.
Ova kantautorka ne samo da impresionira svojim očaravajućim glasom, nego i svojim neobičnim stilom. Osećaj za najnovije trendove ove godine predstavlja izborom velike kolekcije cipela za Deichmann.
„Za mene cipele predstavljaju znak raspoloženje u kom se trenutno nalazim. Lansiranje lične kolekcije mi pruža priliku da izrazim sopstveni stil. Kolekcija obuhvata cipele za svaku priliku – stvarno ne mogu da se odlučim da li radije nosim štikle ili ravne cipele – stalno ih menjam“, istakla je Eli.