3D postavka u Šoping centru Kragujevac Plaza

Tokom tri nedelje, od 2. do 21. oktobra, posetioci Šoping centra Kragujevac Plaza centra biće u prilici da istraže 3D postavku pod nazivom „Proširena stvarnost“ i druže se sa brojnim životinjama u njihovom prirodnom okruženju.

Kragujevac Plaza šoping centar tržni centar kragujevac plaza fest jun kupovina muzika događaj brendovi vikend radnje trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Šoping centar Kragujevac Plaza, arhiva

Uz pomoć tehnologije i 3D animacije, u atrijumu tržnog centra posetioce će sačekati arktičko kopno i susret sa polarnim medvedom, dok se u narednom trenutku priprema sletanje na Mesec u društvu astronauta kao i avanture sa krznenim stanovnicima azijskog kontinenta.

Pored 3D animacija životinja u prirodnoj veličini i zvučnih efekata, iskustvo proširene stvarnosti zabeležiće kamere na velikom LED ekranu a sve fotografije biće dostupne na sajtu sa kog se mogu preuzeti.

Ovaj jedinstveni sistem uključuje 3D animiranu tehnologiju i realan svet, čijom kombinacijom posetioci na LED ekranu mogu posmatrati sebe u drugačijem okruženju i stvoriti interakciju sa svetom divljine i životinja koja ih očekuje u temama  postavke – Put do Azije i Vazduh, Kopno i More.