Otpočeo projekat Super Srbija

Sa ciljem podsticanja domaćih preduzetnika otpočeo je projekat Super Srbija u okviru kog je osam malih preduzetnika dobilo priliku da izloži svoje proizvode na rafovima odabradnih Roda marketa.

Otpočeo projekat koji podstiče domaće preduzetnike super srbija roda marketi prva tv proizvodi police trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Super Srbija
Kako bi svoje proizvode pripremili za policu i kasnije ih promovisali, preduzetnicima je pružena stručna i moralna podrška a proizvodima koji se tokom tri meseca najviše dopadnu potrošačima biće obezbeđeno mesto u marketima i nakon završetka projekta.
„Svi ovi proizvodi su plod kreativnosti i velike posvećenosti, o čemu najbolje govori vreme i trud koji su uložili kako bi njihovi proizvodni pogoni i proizvodi ispunili sve standarde i našli se na našim rafovima“, istakao je Matija Protić, direktor područja marketinga u kompaniji Mercator-S.
Na specijalnoj polici od 8. oktobra nalaze se prirodni dezodorans u stiku; set aksesoara za pse; med sa dodacima; peglana paprika, ajvar blagi i ajvar ljuti; konstruktor set za gradnju i igru; čili umak, paradajz sos, dimljeni sušeni paradajz u maslinovom ulju; carski sir, sir sa žalfijom, sir sa lavandom kao i kraft pivo.