Uspešni tinejdžeri iz regiona zajedno u novom projektu

Kako bi učestvovali u novom projektu Ready for School u našem glavnom gradu nedavno su se okupili uspešni učenici i mladi sportisti iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.

Uspešni tinejdžeri iz regiona zajedno u novom projektu ready for school buzz golden kids buzz sneaker station trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Buzz Sneaker Station

Svojim uspesima, ali energijom koju šire gde god da se pojave, tinejdžeri iz regiona koji su deo ovog projekta zaslužili su epitet BUZZ Golden Kids, što je i glavna tema projekta.

Pijanistkinja Una Miljuš iz Srbije je sa sedam godina osvojila Šopenov zlatni prsten, dok se danas može pohvaliti i drugim priznanjima sa međunarodnih takmičenja.

Petar Rakočević je petnaestogodišnji robotičar iz Crne Gore i jedan od članova nacionalnog Olimpijskog tima dok je Aleksandra Roljić atletičarka iz Bosne i Hercegovine koja drži juniorski nacionalni rekord na 400m.

Petra Krušelj je osamnaestogodišnja plesačica iz Hrvatske i državna šampionka u nekoliko plesnih kategorija a Martin Kopčev, zlatni olimpijac iz Bugarske, sa samo 17 godina ima kolekciju medalja iz oblasti matematike i informatike na kojoj bi mu pozavidele i mnogo starije kolege.

Balerina Badea Bjanka Andrea dolazi iz Rumunije i pobednica je svetski priznatog baletskog takmičenja Youth America Grand Prix, dok je Anže Hribar, gimnastičar iz Slovenije, jedan od najmlađih članova nacionalnog tima.

Ovaj projekat organizovao je Buzz Sneaker Station, sneaker koncept koji posluje u devet zemalja regiona, kako bi skrenuo pažnju na uspešne klince iz regiona i pokazao da su pamet, uspeh, posvećenost i ljubav prema onome što radite vrednosti koje se cene.