Počinje novi ciklus programa za mlade u Delezu

Otpočeo je novi ciklus Programa za razvoj menadžera (Retail Management training program) na koji se mogu prijaviti mladi koji žele da svoju karijeru grade u maloprodajnom sektoru.

Program za razvoj menadžera u-sektoru-maloprodaje-delez-srbija-retail-management-training-program-srbija-konkurs-prijave-do-20-aprila-studenti-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-porta
foto: Delez Srbija
Ovaj program polaznicima pruža priliku da steknu radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji i ovladaju veštinama neophodnim za trgovinski sektor uz mogućnost zapošljavanja.
“ Program za razvoj menadžera u sektoru maloprodaje pruža mladim i obrazovanim ljudima da teorijska znanja koja su stekli tokom školovanja primene u praksi i da se na tom polju usavršavaju. Time nastavljamo da pružamo podršku perspektivnim diplomcima kako bismo se zajedno bavili njihovim profesionalnim unapređenjem ”, kaže Ivana Pejak, direktorka za upravljanje talentima i organizacioni razvoj kompanija Delez Srbija.
Za program se do 20. aprila mogu prijaviti svršeni studenti koji imaju do dve godine radnog iskustva. Polaznici će proći razvojni program u trajanju od dve i po godine tokom kojih će dobiti priliku da karijeru grade u sektoru Operacija ali i u ostalim sektorima za koje pokažu svoje afinitete.
Nakon uspešno završenog programa a u zavisnosti od rezultata rada i interesovanja, imaće mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja u okviru kompanije.