Otvorena 12. prodavnica CCC shoes&bags u Srbiji

Poznati poljski brend za cipele i torbe CCC shoes&bags otvorio je svoju dvanaestu prodavnicu u našoj zemlji, koja je smeštena u novom beogradskom šoping centru Ada Mall.

Otvorena 12 prodavnica CCC shoes&bags u Srbiji ccc ada mall ccc srbija obuća torbe cipele patike trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: CCC shoes&bags Srbija

Nova radnja se prostire na preko 1.250 m² i u njenom dizajnu je primenjen potpuno novi koncept u odnosu na sve njihove dosadašnje prodavnice.

Ulaz u prodavnicu je širi nego ranije, ima potpuno zastakljen izlog i digitalne LED ekrane.

Cela radnja podeljena je prema proizvodima, uključujući žensku, mušku, dečiju, sportsku i dodatnu opremu tako da kupci lako mogu doći do proizvoda koje traže.

Na samom ulazu nalazi se centralni prolaz koji posetiocima omogućava da prolaze kroz prostor podeljen u pojedinačne „prostorije“ u prodavnici.

Radnju u Ada mall-u karakteriše i savremen izgled jer je u su u njenom opremanju korišćeni uglavnom metal i materijali koji formiraju prozirno jezgro a boja enterijera je neutralizovana neutralnom paletom boja.

CCC u svojoj ponudi ima preko 20 marki obuće i torbi a zahvaljujući raznim modelima i stilovima, kupci u njoj mogu pronaći cipele za svaku priliku – od onih elegantnih za posebne događaje, preko kožnih neformalnih cipela do udobne sportske obuće marki Sprandi, Reebok, Puma, Adidas ili Skechers ili onih namenjenih najmlađima – cipele sa slikama dečjih idola iz Disney crtanih filmova.