Prijave za drugu Pekarijadu otvorene još nekoliko dana

Prijave za drugo nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i mladog pekara Srbije – Pekarijadu, otvorene su do 30. septembra.

prijave-za-drugu-srpsku-pekarijadu-pekarijada-nacionalno-takmičenje-profesionalnih-i-mladih-pekara-srbije-kompanija-lesaffre-srbija-unija-pekara-srbije-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Pekarijada
Kompanija Lesaffre Srbija, uz podršku Unije pekara Srbije, ove godine organizovaće nadmetanje u kom će profesionalni pekari pokazati umeće u četiri kategorije – u pravljenju tradicionalno obogaćenog hleba, obrednog hleba, najboljeg bureka sa sirom i dekorisanog slatkog kroasana. Mladi pekari imaće priliku da se takmiče u pripremi uskršnjih peciva.
„Kroz ovakve projekte želimo da afirmišemo majstore dobrog hleba i peciva, ali i damo podsticaj mladim talentima da spremaju peciva koje većina od nas uvek rado konzumira“, istakla je Milena Obradović, marketing menadžer kompanije Lesaffre i član organizacionog komiteta Pekarijade.
Prijave za najboljeg pekara Srbije otvorene su do 30. septembra 2017. a sve informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu takmičenja www.pekarijada.rs. Svi kandidati mogu se prijaviti samo za jednu od kategorija.