Predstavljeni proizvodi iz dm inkubatora

Kroz projekat dm inkubator 18 malih i srednjih proizvođača razvilo je 57 inovativnih, domaćih proizvoda koji će se naći na policama dm drogerija u Srbiji.  

Predstavljeni proizvodi iz dm inkubatora trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: dm Srbija

Kupcima će tako u 97 dm drogerija širom Srbije na raspolaganju biti proizvodi iz segmenta hrane i iz segmenta kozmetike za negu i lepotu.

Učesnici dm inkubatora su, tokom tri meseca, dobijali pomoć u vidu saveta, smernica i konsultacija mentora i stručnjaka iz oblasti prehrane, kozmetologije, asortimana, dizajna i marketinga.

„Ovaj projekat pokrenuli smo sa željom da pružimo podršku domaćim kompanijama različitog biznis formata. Zajedno sa partnerima smo nastojali da usmerimo potencijal proizvođača, radili timski na realizaciji sjajnih ideja i finalnom razvoju njihovih proizvoda. Zadovoljstvo nam je što smo domaćim proizvođačima pomogli da ostvare svoje vizije i široj javnosti ponude visoko kvalitetne proizvode“, izjavila je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm drogerie markt Srbija i Severna Makedonija

Kompanija dm ovaj projekat započela je 1. oktobra prošle godine u saradnji sa USAID-ovim Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije, Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica i Fakultetom primenjenih umetnosti.