Predstavljena nova domaća kozmetička linija

Više od 26 godina komunikacije sa damama, uz osluškivanje njihovih ideja i potreba, motivisalo je farmaceute apoteke “Ivančić i sin” da unaprede stare formulacije krema za lice i stvore novu liniju kozmetičkih proizvoda nazvanu Bayna.

kozmetika bayna krema za-lice-telo-ruke-stopala-prirodna-kozmetika-bez-veštačkih-sastojaka-apoteka-ivančić-i-sin-kreme-losioni-krema-domaća-kozmetika-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Bayna kozmetika
“Ceo projekat trajao je godinu dana, uz opsežno istraživanje koje smo radili sa našim zaposlenima. Kreme smo pravili sa puno ljubavi i uživanja, te su ovi proizvodi sve ono što i sami koristimo i u šta verujemo”, istakli su njeni stvaraoci.
Novu kozmetičku liniju čine ručno rađeni proizvodi, napravljeni od prirodnih sastojaka uz puno entuzijazma iskusnih farmaceuta koji veruju da će oni biti po meri savremenih žena i njihovih potreba.
Ova kozmetika je sinoć, pravo iz apoteke stigla u “Muzej nauke i tehnike” u Beogradu, gde je predstavljen kompletan asortiman. Gošće su tako dobile priliku da na licu mesta isprobaju proizvode za svakodnevnu negu kože lica, tela, ruku i stopala.
“Bayna kozmetika obezbeđuje koži kvalitetnu negu, zaštitu i dugotrajnu hidrataciju. U sebi sadrži kozmetički aktivne komponente sheu i kakao buter, hijaluronsku kiselinu, tripeptide, koenzim Q10, morski kolagen, organska ulja argana i semenki grožđa, ceramide, vitamine E i A, ricinusovo ulje i pantenol. Sa posebnom pažnjom odabrane su i specijalne parfemske komponente francuskog porekla koje ne izazivaju alergiju na koži”, istakla je Mr ph Vera Anđelić, jedan od tvoraca ove kozmetike.
Specijalni gost na ovoj promociji bila je Mr ph spec. Jelena Manojlović, kustos muzeja Farmaceutskog fakulteta u Beogradu koja je prisutnim damama ispričala priču o Baynoj, bezvremenoj ženi koja se negovala još od vremena Rimljana pa sve do današnjih dana.