Poznati sportski brend predstavio novi duks

Inspirisan svima koji su uvek spremni za nove izazove ali i sportistima koji u svakom trenutku žive svoj sport, poznati brend adidas kreirao je novu verziju svog Z.N.E. duksa.

adidas zne duks Poznati sportski brend predstavio novi duks rajsferšlus kapuljača adidas athletics Karim Benzema 30 avgust srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: adidas
Novi duks omogućava sportistima da budu spremni za akciju nakon samo jednog pokreta. Inovacija se krije u specijalno dizajniranom rajsferšlusu, koji je lak za otkopčavanje kao i u redizajniranoj kapuljači koja sportistima pomaže da sačuvaju mir i odbrane se od pritiska.
Među onima koji će ove jeseni nositi ovaj duks našli su se fudbaler Real Madrida Karim Benzema, španska teniserka Garbinje Muguruza, igrač američkog fudbala DeAndre Hopkins i fitnes instruktorka Džuli „Jaws“ Nelson.
„Kao sportisti, važna mi jr udobnost ali i osećaj da u svakom trenutku mogu da savladam svaku prepreku koja mi se nađe na putu. Ovaj duks omogućava mi da brzo odgovorim na izazov, tako da fokus može da mi ostane na stvarima koje su presudne za postizanje vrhunskih rezultata”, rekao je Karim Benzema.
Kako bi ujedinio ljubitelje fudbala adidas će u septembru, tokom UEFA Lige šampiona, predstaviti novu kolekciju ovih dukseva u bojama najboljih fudbalskih klubova.
Ujedno, ovaj duks se od danas, 30. avgusta, može naći i u radnjama širom naše zemlje.