Zanimljiv novogodišnji program ispred Geozavoda

U centru Beograda, na uglu Karađorđeve i Travničke ulice, mališani će krajem decembra moći da uživaju u predstavama, radionicama i druženju sa Deda Mrazom.

Novogodišnje-čarolije-za-decu-belgradewaterfront-zgrada-geozavoda-predstave-radionice-druženje-sa-deda-mrazom-praznici-nova-godina-koncert-ortodox-celts-geozavod-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: BelgradeWaterfront
Na trouglastom platou ispred zgrade Geozavoda, tačno u podne 25. i 26. decembra, deca će moći da pogledaju predstavu „Put oko sveta sa Deda Mrazom” uz druženje sa animatorima i mađioničarima.
Već 27. i 28. decembra, od 12 do 15 časova, Deda Mraz će doći kako bi čuo želje mališana i fotografisao se sa njima. Uz to, popularni deka moći će da čuje i želje kućnih ljubimaca pa će deca moći da ih povedu sa sobom.
30. decembra će od podneva do 15 sati biti organizovana interaktivna radionica u kojoj će klinci i klinceze sami praviti novogodišnje ukrase.
Za one malo starije, na platou iza Geozavoda će 29. decembra, u 20 časova, u okviru Beogradske zime, biti održan koncert grupa Orthodox Celts i Ničim izazvan.