Tržni centri u Beogradu i Novom Sadu ovog vikenda postali su pozorišta

Atrijum beogradskog tržnog centra Big Fashion, u subotu 2. decembra od 18 časova postao je prava pozorišna scena na kojoj je izvedena besplatna predstava Mr Big u Beogradu.

predstava mr big u beogradu big-fashion-beograd-big-shopping-center-novi-sad-mirka-vasiljević-saša-joksimović-marijana-mićić-new-media-team-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Big Fashion
Uloge u humorističkoj predstavi tumače Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović dok je za režiju zadužena Isidora Goncić.
“Prostor šoping centra savršeno se uklopio u radnju komada. Moram priznati da igranje predstave u ovom ambijentu predstavlja veliki profesionalni izazov, ne samo za mene već i za celu glumačku postavu ”, istakla je Isidora Goncić.
Sa druge strane, glumci su saglasni da su uživali u pripremi predstave i da im je drago da je publika zadovoljna ovim komadom i njihovim izvođenjem, što je i potvrdila brojnim aplauzima i ovacijama nakon premijere.
Ovaj originalni pozorišni komad posetioce je upoznao sa ljubavnim trouglom u kom se nalaze dve mlade žene i njihov muškarac. Mari i Gagi su moderan mladi par koji su odlučili da nedeljno popodne provedu u šopingu. Međutim, njihovu idilu narušilo je pojavljivanje treće osobe – Saki, što je dovelo do zanimljivih zapleta.
Pored Beograđana u ovom komadu mogli su da uživaju i Novosađani. Dan nakon beogradske premijere, u nedelju, 3. decembra u 18 sati predstava je odigrana i u atrijumu novosadskog BIG šoping centra.
Predstava Mr Big u Beogradu zajednički je projekat agencije New Media Team i tržnog centra Big Fashion. Ujedno to jeprva predstava koja je odigrana u ambijentu nekog šoping centra u regionu, a sledeće izvođenje zakazano je za 13. januar naredne godine.