Plaćena praksa u Lidlu za studente završnih godina i diplomce

Studenti završnih godina određenih fakulteta i visokih škola, kao i diplomci bez iskustva koji žele da steknu praktična znanja i veštine radom u velikoj kompaniji, do 22. aprila se mogu prijaviti na dvomesečnu plaćenu praksu koju organizuje Lidl Srbija.

Plaćena praksa u Lidlu za studente završnih godina i diplomce lidl srbija praksa A LIDL bit of Experience program studenti diplomci posao trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels

Prijave za program „A LIDL bit of Experience“  primaju se na Lidlovom karijernom sajtu a praksa će početi 1. jula, zvaničnim danom dobrodošlice za sve praktikante.

Pored toga što svoje sutdije trebaju da privode kraju ili da su ih nedavno završili, mlade koji žele da postanu deo ovog programa treba da krease i preduzetnički duh, samoinicijativa, dobre organizacione sposobnosti kao i komunikativnost i odgovornost.

Sa budućim praktikantima kompanija će sklopiti ugovor i obezbediti odgovarajuću mesečnu naknadu i pružiti im mogućnost učenja, profesionalnog razvoja i napretka.

U cilju što kvalitetnijeg usvajanja znanja, svaki od praktikanata na raspolaganju će imati pomoć mentora koji će ga uvesti u radno okruženje, upoznati sa radnim zadacima i davati mu smernice i povratne informacije o njegovom radu.

Praktikanti će raditi na konkretnom projektu i obavljati dnevne zadatake, čime će steći uvid u rad sektora u kojem obavljaju praksu.

Svi oni koji uspešno završe ovaj program dobiće preporuku i potvrdu o završenoj praksi.

Kompanija Lidl, koja je nagrađena priznanjem „Top Employer Europe”, u Srbiji zapošljava preko 1.500 ljudi i nastavlja sa daljom ekspanzijom u našoj zemlji.