Podrška od Lavova za naše sportiste

Sa željom da u svim navijačima probudi nacionalni ponos i ukaže na značaj državnih simbola poput himne i zastave, Lav pivo pokrenulo je kampanju Podrška od Lavova kojom se pruža podrška svim našim sportistima na budućim takmičenjima.  

Podrška od Lavova za naše sportiste lav pivo carlsberg srbija pivo navijači pesma himna rekviziti zastava grb sport navijanje aleksandar đorđević dejan savić vanja grbić trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lav pivo
U okviru same kampanje kreirana je nova navijačka himna Srbije čiji će se stihovi ovog leta pevati širom zemlje a koja se već sad može poslušati na YouTube-u.
Navijači će uz kupovinu piva u radnjama širom zemlje na poklon moći da dobiju zastavu naše zemlje – rekvizit koji će podstaći zdrav navijački duh a našim sportistima dati vetar u leđa.
Veliki broj navijača od malih nogu skuplja sličice svojih idola, a pošto su navijači 12. igrač u svakom timu, Lav je odlučio da i oni postanu deo prvog digitalnog albuma za sličice.
Do sada su se ovom projektu priključile neke od sportskih legendi među kojima su Aleksandar Đorđević, Dejan Stanković, Vanja Grbić, Dejan Savić i mnogi drugi.