Knjiga namenjena ljubiteljima Plazme dobila svoj nastavak

Svi ljubitelji jednog od najpopularnijih srpskih proizvoda – Plazma keksa, odnedavno mogu pronaći inspiraciju za stvaranje zanimljivih, slatkih i slanih, kulinarskih specijaliteta u novoj knjizi Plazmastičarnica 2.0.

plazma Plazmastičarnica 2 kuvar-recepti-slatka-slana-jela-bambi-laguna-knjiga-kuvar-predstavljanje-plazma-torta-kuglice-bojana-stefanovic-food-bloger-milica-sakač-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Bambi
Novo izdanje interesantnog kuvara predstavljeno je u četvrtak 21. decembra u jednom prestoničkom restoranu. Gosti su prelistavali ovu neobičnu knjigu, družili se i uživali u ukusnim zalogajima napravljenim prema novim receptima.
“Nakon prvog izdanja, koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, ponosni smo što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak u godini kada Plazma obeležava veliki jubilej. Naša želja ostaje ista, a to je da ova knjiga probudi vašu kreativnost i podstakne vas da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji“, izjavili su predstavnici kompaniji Bambi.
Na događaju je, između ostalih, prisustvovala i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera. Ona je ovom prilikom govorila o svojoj ljubavi prema kuvanju, otkrila gde pronalazi inspiraciju i kakvi su njeni utisci o Plazmastičarnici 2.0.
Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu za redom, saradnica na ovom projektu.
Fantastične slike od mlevenog keksa pravila je Anđelka Elezović koja je pružala i stručnu pomoć gostima koji su se, u mini takmičenju, nadmetali u ovoj disciplini.
Plazmastičarnica je projekat kompanije Bambi i izdavačke kuće Laguna a njeno drugo izdanje u prodaji je od prošle nedelje.