Plaza Fest u kragujevačkom tržnom centru

Od 15. do 17. juna u atrijumu Šoping centra Kragujevac Plaza FILUM, VIBE I JAZZ FEST predstaviće svoj muzički i umetnički program a sve posetioce očekuju i brojni koncerti, DJ setovi, radionice i izložbe.

Kragujevac Plaza šoping centar tržni centar kragujevac plaza fest jun kupovina muzika događaj brendovi vikend radnje trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Kragujevac Plaza shopping center
Festival će otpočeti u petak, 15. juna tačno u podne, izložbom studenata Odseka za primenjenu i likovnu umetnost Filološko umetničkog fakulteta iz Kragujevca. Posetioce očekuje izvođenje savremene poezije i poezije za decu, koncert studenata solo pevanja kao i koncert Orkestra harmonika „Kragujevac“.
U subotu, 16. juna, svi ljubitelji elektronskog zvuka uživaće u DJ setovima i radionicama koje je pripremio VIBE festival, jedan od najmlađih festivala elektronske muzike u našoj zemlji. Od 12 sati posetioce očekuju radionice digitalnog i analognog puštanja muzike a od periodu 18 do 22 časa, muziku će pištti četiri DJ-a.
Nedelja, 17. jun, rezervisan je za džez ritam i predstavljanje Internacionalnog Jazz Festa. Program počinje od 11 sati izložbom najboljih plakata Internacionalnih Jazz festivala, a od 18 sati posetioci ovog tržnog centra uživaće u džez baletu i koncertu džez benda.