Trgovinski lanac lansirao projekat Naši smo

Proteklog vikenda je u Zrenjaninu održan prvi Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije sa idejom da se pruži podrška osnaživanju lokalnih sredina kroz jačanje domaće proizvodnje na selu.

persu-marketi-projekat naši smo Sajam-zemljoradničkog-zadrugarstva-i-mladih-domaćina-sela-Srbije-lokalni-proizvođači-poljorivreda-hrana-zrenjanin-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pexels
Manifestacija je organizovana uz podršku trgovinskog lanca PerSu koji sarađuje sa lokalnim proizvođačima, kroz promociju i plasman njihovih proizvoda.
Ova kompanija je na sajmu pokrenula i projekat Naši smo a koji predstavlja poziv lokalnim proizvođačima i dobavljačima usluga na sardanju.
Kroz  projekat se proizvođačima pruža mogućnost plasmana robe u 140 prodavnica ovog lanca a potencijalno i u 600 maloprodajnih objekta Domaćeg trgovačkog lanca, širom Srbije.
“Osnovni cilj projekta Naši smo jeste da kroz edukaciju i standardizaciju uslova za plasiranje proizvoda na tržište, osnažimo i motivišemo lokalne proizvođače. Cilj je da i oni koji još uvek razvijaju svoju proizvodnju, u budućnosti uspeju da je unaprede i podignu standard kvaliteta na viši nivo”, istkli su iz PerSu marketa.