Šest talentovanih diplomaca uskoro dobija priliku za razvoj karijere

Šest talentovanih diplomaca uskoro će dobiti priliku za učešće u edukativnoj platformi „PepsiCo Go: START“, kompanije Marbo Product, čiji je cilj plaćena obuka i potencijalno zapošljavanje.

Šest talentovanih diplomaca uskoro dobija priliku za razvoj karijere PepsiCo Go START pepsico zapadni balkan trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilstracija, rawpixel.com – Pexels

Oblasti u kojima će oni imati prilike da razvijaju svoju karijeru su: marketing, trade marketing, logistika, business development, komercijalne finansije, proizvodnja, kontroling, kao i služba prodaje na tržištu Bosne i Hercegovine a svi zainteresovani mogu se prijaviti do 30. juna putem zvaničnog sajta.

Kandidati trebaju da imaju diplomu osnovnih ili master studija, da odlično govore engleski jezik, kao i da su analitični, komunikativni i proaktivni, dok radno iskustvo nije neophodno.

Nakon analize prijava, 50 najboljih kandidata ući će u uži krug i biće u prilici da se uživo predstave timu kompanije.

Potom će 15 najboljih kandidata biti u prilici da učestvuje u finalnom delu selekcije kroz koji će tokom nedelju dana upoznavati kompaniju uz podršku menadžment tima.

Šest najboljih kandidata će jednogodišnji program u kompaniji PepsiCo Zapadni Balkan započeti u septembru  2019. godine i tokom prakse raditi na realnim projektima uz mentorsku podršku menadžera.

Ovaj program sprovodi se četiri godine za redom – prve dve generacije polaznika već rade u kompaniji, dok će treća svoju jednogodišnju obuku završiti ovog avgusta.