Nakon svetskih metropola, novi model patika predstavljen i u Beogradu

Nakon Londona, Tokija, Los Anđelesa i drugih svetskih metropola i u našem glavnom gradu sinoć je organizovan zanimljiv događaj na kom je predstavljen novi model patika iz adidasa – Nite Jogger.

Nakon svetskih metropola, novi model patika predstavljen i u Beogradu adidas Nite Jogger patike srbija sara jo miodrag dragicevic zurka jugosped trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: adidas Srbija

Svetleća silueta modernog dizajna privlačila je pažnju tokom čitave žurke koja se održala u neobičnom ambijentu, u zgradi Jugošpeda.

Improvizovana benzinska stanica, auto radionica, dark room, VR kutak, foto stanica i deo za fotokopiranje, samo su neke od aktivnosti koje je isprobao veliki broj gostiju koji su se zabavljali tokom čitave večeri.

Žurka je organizovana i u čast svih mladih umetnika koji stvaraju noću i veruju da nikad nije kasno da ostvare svoju viziju a među gostima su bili glumci, pevači, fudbaleri, košarkaši, influenseri i mnogi drugi.

Među prisutnim gostima bio je i mladi glumac Miodrag Dragičević, koji je otkrio kada je on najkreativniji.

“Noću imam najveću inspiraciju jer tada sumiram sve što mi se desilo tokom dana i mašta mi najbolje radi. Ujedno, svako veče izlazim napolje, volim da se provedem negde sa društvom”, rekao je Miodrag.

Nite Jogger je napravljena od laganog materijala i Boost pene i zanimljivih hi-vis detalja – elemenata sa visokim odsjajem.

Zanimljivo je da se na spoljašnjem delu đona patika nalazi i poruka „brzina noći“, koja je ispisana sistemom znakova morzeove azbuke.

Žurku je posetila i pop pevačica Sara Jo koja kaže da je veče najviše inspiriše, bilo da je u pitanju muzika, nastup, koreografska proba ili, pak, nešto treće.

“Sam događaj je bio zaista fantastičan i odlično sam se zabavila. Možda mi je fotokopir mašina bila najzanimljivija – ne možete da verujete koje sve fore tu mogu da se naprave”, istakla je Sara na kraju večeri.