Zaključeno partnerstvo za nove pobede

U cilju promocije košarke i podrške jednom od naših najtrofejnijih sportova, Laško pivo postalo je zvanično pivo Košarkaškog saveza Srbije i seniorskih nacionalnih timova.

Zaključeno partnerstvo za nove pobede laško pivo heineken srbija košarkaški savez srbije trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Heineken Srbija

Trogodišnji ugovor o sponzorstvu potpisali su danas Viktor Gillhofer, direktor kompanije Heineken Srbija, i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

„Čast nam je što smo postali deo jedne uspešne košarkaške priče, koja ima izvanredan recept za uspehe i pobede. Ponosan sam što će naš brend Laško podržati KSS u periodu kada ih čekaju velika takmičenja i izazovi, među kojima su Evropsko prvenstvo za košarkašice u Srbiji, Svetsko prvenstvo za košarkaše u Kini, Olimpijske igre u Tokiju, kao i Evropsko prvenstvo 2021. godine“, rekao je Gillhofer.

Generalni sekretar KSS Dejan Tomašević zahvalio se Gillhoferu na podršci i tom prilikom mu poklonio dres reprezentacije sa brojem 1.

„Rezultat kvalitetnog rada Košarkaškog saveza Srbije je činjenica da imamo sve više kompanija iz inostranstva koje žele da budu naši partneri, što je potvrda, pre svega, dobrih rezultata. Ugovor je potpisan na period od tri godine, a iskreno verujem da ćemo partnerstvo pretvoriti u dugogodišnju saradnju. Verujem da ćemo u narednom periodu nastaviti da nižemo uspehe i medalje, po kojima smo poznati“, istakao je Tomašević.

Na svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora, Tomašević je Gillhoferu poklonio dres reprezentacije Srbije sa brojem 1.