Kiehl’s otvorio prvu radnju u Srbiji

Poznata njujorška apoteka i proizvođač proizvoda za negu kože i kose – Kiehl’s, 26. juna je otvorio svoju prvu prodavnicu u Beogradu, u šoping centru Ada Mall.

Kiehl's otvorio prvu radnju u Srbiji Kiehl's srbija Kiehl's ada mall Kiehl's beograd otvaranje apoteka kozmetika krema trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Kiehl’s Srbija, Dario Marić

Sam brend poseduje tradiciju dugu 168 godina a sve od istraživanja sastojaka do uređenja enterijera lokalnih prodavnica podređeno je individualnim potrebama kupaca.

Predstavnici kompanije ističu da su u svim Kiehl’s prodavnicama načela klasične apoteke protkana modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima brenda u njujorškoj četvrti Ist Vilidž.

U samim radnjama se mogu videti tragovi njihove tradicije, uključujući fotografije originalne lokacije glavne prodavnice u Njujorku, porodice osnivača i ekspedicija pod njihovim sponzorstvom.

Zanimljivo je da ne postoje dve u potpunosti iste prodavnice, ali ono što ih sve krasi je i njihov poznati kostur „Mr. Bones”.

„Radujemo se što ćemo se sa stanovnicima Beograda upoznati kroz novu i prvu Kiehl’s prodavnicu, u okviru koje ćemo se truditi da naše proizvode prezentujemo sa velikom pažnjom i brigom za individualne potrebe kupca”, izjavila je Šeril Vitali, Kiehl’s-ova glavna direktorka za svetska tržišta.

Kao i u ostalim Kiehl’s prodavnicama i u ovoj radnji će se promovisati inicijativa „isprobajte pre kupovine” a članovi osoblja poznaju sastojke i formule proizvoda tako da mogu da preporuče tretmane i režime nege kože i kose u skladu sa individualnim potrebama kupaca.