Hrvatski lanac pekara Mlinar stigao u Beograd

Poslednjeg avgustovskog dana, Makednoskom ulicom u Beogradu, širili su se mirisi novih pekarskih đakonija. Oni su dopirali iz prve Mlinar pekare u Srbiji koja je tog dana otvorila svoja vrata.

pekara mlinar u beogradu makedonska-11-otvaranje-mlinar-hrvatska-hleb-peciva-burek-pica-lisnata-peciva-mlinar-srb-doo-franšizna-prodavnica-pekare-srbija-asortiman-proizvodi-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Mlinar
“Pekara Mlinar u Beogradu jedna je od 220 koje trenutno u svetu posluju u okviru maloprodajne mreže našeg brenda i prva je u lancu prodavnica koje ćemo, zajedno sa našim partnerom, razvijati u svim većim gradovima u Srbiji. Želja nam je da svojim protrošačima ponudimo kompletan asortiman koji već dobro poznaju kupci širom sveta”, istakli su iz hrvatske kompanije Mlinar.
Deo njihovog asortimana do sada se mogao kupiti u pojedinim trgovinskim lancima u našoj zemlji te je na osnovu pozitivnih reakcija potrošača odlučeno otvaranje maloprodajne mreže kroz franšizni model poslovanja.
Stoga je prva pekara u glavnom gradu Srbije otvorena u saradnji sa domaćom kompanijom Mlinar SRB. Ljubitelji proizvoda od testa u njoj mogu pronaći hleb, burek, pice, sendviče i lisnata peciva.
Proizvodi ovog pekarskog brenda danas se mogu naći u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Slovačkoj, Švicarskoj, Australiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Italiji, Engleskoj, Rusiji, Nizozemskoj, Švedskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji a od pre nekoliko dana i u Srbiji.