Otvorena je nova Emmezeta u Čačku

Novi Emmezeta centar za opremanje doma, koji se prostire se na 3.000 m², otvoren je danas u Čačku na adresi Ibarski put bb, kod kružnog toka u Preljini.

otvorena je nova emmezeta u čačku
foto: Emmezeta
Kupce je u novom centru dočekala raznovrsna ponuda nameštaja, dekoracije i tehnike uz prigodne popuste i nagradno takmičenje. Za sve posetioce obezbeđena je autobuska linija koja saobraća iz centra Čačka do novog prodajnog objekta u Preljini.
Veliki asortiman prilagođen je potrebama savremenog srpskog domaćinstva a potrošačima je na raspolaganju i stručno osoblje spremno da ih posavetuje kako kvalitetno opremiti i urediti dom ili baštu.
U novom centru posao je dobilo 50 radnika. a prioritet prilikom zapošljavanja imala su lica iz porodica koja nemaju nijednog zaposlenog člana.
otvorena je nova emmezeta u čačku
foto: Emmezeta

Emmezeta je, povodom otvaranja novog centra u Čačku, uručila vrednu donaciju ustanovi ‚‚Zračak“.

Objekat u Čačku drugi je centar ovog lanca za uređenje doma u Srbiji, pored objekta na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Iz kompanije su naveli da im je misija dalje razvijanje na našem tržištu kako bi se građanima približio savremen koncept centra za opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora na jednom mestu i cena prilagođenih kupovnoj moći građana.
Brend Emmezeta deo je Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja doma.