Otvorena je Emmezeta u Nišu

Grad na Nišavi danas je dobio još jednu radnju namenjenu uređenju doma. Nova Emmezeta u Nišu, koja se nalazi u Ulici Majakovskog bb u Duvaništu, otvorila je svoja vrata tačno u 9 sati.

emmezeta u nišu emmezeta-donirala-nameštaj-ustanovi-zračak-u-čačku-deca-ometena-u-razvoju-novi-prodajni-centar-preljina-otvaranje-beograd-uredjenje-doma-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Emmezeta
U trećoj po redu prodavnici ovog evropskog lanca za opremanje životnog prostora Nišlije mogu pronaći oko 7.500 artikala nameštaja, dekoracije i tehnike.
Emmezeta u Nišu poseduje i kompletno opremljene enterijere soba koji posetiocima mogu poslužiti i kao inspiracija za uređenje doma a stručno osoblje spremno je da im ponudi praktične savete za opremanje kuće i bašte.
U ovoj radnji, putem javnog konkursa, posao je dobilo 50 ljudi.
Novootvoreni centar je treći objekat ovog lanca u Srbiji, posle centra u Beogradu, na Bežanijskoj kosi i u Čačku, u Preljini. Iz kompanije su naveli da im je misija dalje razvijanje na srpskom tržištu kako bi se što većem broju građana približio savremen koncept centra za opremanje doma.