Otvoren je novi Stop Shop Vršac

Tržni centar Stop Shop Vršac danas u 10 sati ugostio je svoje prve kupce. To je ujedno i šesti retail park austrijske kompanije Immofinanz u našoj zemlji.

stop shop vršac stop shop u vršcu trzni centar retail park milosa obilica bb otvaranje 26 april 2018 lc waikiki reserved sinsay topshop akcije popusti immofinanz trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Stop Shop
Retail park Stop Shop Vršac nalazi se u ulici Miloša Obilića BB, pored gradskog jezera, na putu ka srpsko-rumunskoj granici i otvoren je svkog dana od 10 do 22 sata. Prostire se na 8.250 kvadratnih metara, poseduje 320 parking mesta a u njemu je smešteno preko 20 radnji poznatih domaćih i internacionalnih brendova.
Tako od danas Vrščani mogu da kupuju u Reserved-u, Sinsay-u, LC Waikiki-u, dm-u, CCC-u, Deichmann-u i drugim radnjama ali i u Roda megamarketu.
Svečanom otvaranju je pored predstavnika kompanije Immofinanz prisustvovala i gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrovič. Ona je tom prilikom izjavila da je otvaranje ovog tržnog centra od velike važnosti za Vršac jer će u njemu biti zaposleno nekoliko stotina ljudi.
„Ovo je naš drugi novootvoreni Stop Shop ovog meseca u Srbiji. Samo pre nedelju dana proslavili smo otvaranje ritejl parka u Požarevcu. Time potvrđujemo naše obećanje koje smo dali 2015. godine kada smo ušli na srpsko tržište – da želimo ostanemo i da širimo naš međunarodni lanac ritejl parkova. Stop Shop Vršac je 72. lokacija u osam zemalja u kojima poslujemo“, izjavio je Ditmar Rajndl, direktor operacija kompanije Immofinanz.
Na sam dan otvaranja, posetioci imaju prilike da uživaju u celodnevnom zabavnom programu i popustima u radnjama. Nakon zvanične ceremonije otvaranja, koju će voditi Marija Kilibarda i Inspektor Blaža, popularni Lexington Bend  zagrejaće atmosferu svojim poznatim hitovima od 18 sati. Zvezda večeri biće jedan od naših najpoznatijih rok sastava – Bajaga i instruktori, čiji je koncert zakazan za 20 časova.
Podsećamo da kompanija Immofinanz poseduje Stop Shop retail parkove u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu a od prošle nedelje i u Požarevcu. U toku su radovi na retail parku u Sremskoj Mitrovici čije se otvaranje očekuje naredne godine.