Sremska Mitrovica dobila Stop Shop ritejl park

Austrijska kompanija Immofinanz je u četvrtak, 22. avgusta, otvorila svoj deseti ritejl park u Srbiji – Stop Shop Sremska Mitrovica.

Sremska Mitrovica dobila Stop Shop ritejl park Stop Shop Sremska Mitrovica otvaranje prodavnice New Yorker LC Waikiki CCC Deichmann adresa radno vreme trgovina malorprodaja srbija timp portal
foto: Stop Shop Sremska Mitrovica, Immofinanz

Ovaj moderan tržni centar nalazi se u zapadnom delu grada, na Bulevaru Konstantina Velikog bb.

Maloprodajni prostor zauzima 7.000 kvardata a u okviru ritejl parka nalazi se i 309 parking mesta.

Građani ovog vojvođanskog grada u njemu mogu pronaći 22 prodavnice poznatih brendova i u njima kupiti garderobu, kozmetiku, obuću kao i ono što im je potrebno za domaćinstvo.

Ritejl park Stop Shop Sremska Mitrovica u potpunosti je izdat, te su u njemu svoje mesto našli brendovi New Yorker, DM, Lilly, Gigatron, Sport Vision, Pertini, LC Waikiki, CCC, Intersport, Dekor Dom, Deichmann i drugi.

Zvaničnoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su Ditmar Rejndl, glavni operativni direktor kompanije Immofinanz, Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz u Srbiji i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović.

Na samom otvaranju Joško Piteša je istakao da je Immofinanz izgradnjom 10-og Stop Shop-a ispunila svoj cilj postavljen na otvaranju prvog ritejl parka u Srbiji, u Čačku 2015. godine.

„Veoma smo ponosi na otvaranje našeg desetog ritejl parka u Srbiji. Brend Stop Shop fokusira se na izgradnju ritejl parkova u malim gradovima i okruzima kako bi lokalnim stanovnicima omogućio pristup različitim proizvodima i brendovima“, dodao je on.

Ditmar Rejndl je ovom prilikom rekao da je 2015. prvobitna investicija ove kompanije u Srbiji  iznosila 60 miliona evra i da je, zaključno sa 2019. godinom, ova investicija porasla na 112 miliona evra kao i da je od dolaska Stop Shop ritejl parkova u Srbiju otvoreno 1.700 radnih mesta.

Tokom dana otvaranja, posetioci su uživali u zabavnom programu, popustima u radnjama ali i zanimljivim aktivnostima.

Program su vodili poznata TV voditeljka Marija Kilibarda i komičar i radio voditelj Inspektor Blaza a koncerte su održali rok sastav Bajaga i Instruktori kao i popularni Tropico band.

Pored Sremske Mitrovice, Stop Shop ritejl parkovi u Srbiji smešteni su i u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, PožarevcuVršcu, Borči, Subotici i Smederevu.