McDonald’s otvorio svoj 28. restoran u Srbiji

Kompanija McDonald’s otvorila je danas svoj 28. restoran u Srbiji i 17. po redu u našem glavnom gradu u okviru novog tržnog centra Ada Mall.

McDonald’s otvorio svoj 28. restoran u Srbiji McDonald’s ada mall restoran novi posao hrana self order kiosk trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: McDonald’s Ada Mall

Kompanija je u novi restoran investirala 800.000 evra i tako obezbedila posao za 30 novih radnika.

„Restoran u Ada Mall šoping centru je prvi koji otvaramo ove godine i time nastavljamo naš poslovni plan da svake godine otvorimo bar jedan novi restoran i na taj način podržavamo razvoj domaće privrede“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s nastavlja sa uvođenjem savremenih tehnologija, pa će restoran u novom šoping centru biti čak dvanaesti objekat koji poseduje terminale za poručivanje – self order kioske.

Na tri kioska u restoranu gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče i plate karticom na samom terminalu ili gotovinom na posebnoj kasi.

U ovom restoranu će se takođe primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema.

Radno vreme novog restorana je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje.