Novi Sad dobio još jedan McDonald’s restoran

Četvrti McDonald’s restoran u najvećem vojvođanskom gradu i ujedno dvadeset i sedmi u Srbiji, otvoren je u okviru šoping centra Promenada Novi Sad.

Novi Sad dobio još jedan McDonald's restoran mcdonalds promenada novi sad tržni centar otvaranje self order kiosci made for you koncept trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: McDonald’s Srbija

Novi restoran je ujedno deveti objekat koji poseduje terminale za poručivanje – self order kioske i digitalni meni bord. Na tri kioska gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu ili gotovinom na posebnoj kasi.

Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema.

„U novi restoran smo investirali 800.000 evra i direktno obezbedili posao za 30 novih radnika. Ovo je ujedno i prvi restoran koji otvaramo od početka godine i u godini kada slavimo značajan jubilej, trideset godina rada u Srbiji. Nastavićemo da širimo poslovanje i zapošljavamo nove ljude i naredne godine“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

Radno vreme ovog restorana je od 10 do 22 časa, svakog dana u nedelji.