Capitol Park u Zaječaru otvorio svoja vrata

Britanska kompanija Poseidon grupa otvorila je danas, 30. maja, svoj peti ritejl park u Srbiji – Capitol Park u Zaječaru.

Capitol Park u Zaječaru otvorio svoja vrata otvoren capitol park zaječar čupićeva 2 new yorker lc waikiki deichmann trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Poseidon Grupa, Capitol Park u Zaječaru

Novi tržni centar nalazi se u centru grada, na adresi Čupićeva 2 i obuhvata 6.500 m² prodajnog prostora.

U njemu je smešteno 17 prodavnica domaćih i svetskih brendova, među kojima su Opposite, Đak sport, Lilly, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, N Sport, Gigatron, dm, Intersport i drugi, dok se otvaranje Sinsay radnje očekuje u junu i kafića Il Giardino ubrzo nakon toga.

“Odlučili smo da investiramo u Zaječar u cilju poboljšanja ekonomske situacije u gradu jer će ovaj tržni centar, pored toga što će posatati mesto za kupovinu i zabavu, doprineti i unapređenju privrede otvaranjem više od 200 novih radnih mesta”, istakao je Džejms Gan, direktor Poseidon grupe u Srbiji.

U izgradnju ritejl parka uloženo je 10 miliona evra a svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici investitora i zakupaca kao i gradskih vlasti.

Pored celodnevnog zabavnog programa i popusta u radnjama, posetioci su uživali u nastupu lokalnog kulturnog centra kao i koncertu Željka Vasića.