Capitol Park Leskovac dočekao prve kupce

U četvrtak, 9. maja, otvoren je Capitol Park Leskovac čime su stanovnici ovog grada na jugu Srbije dobili prvi moderan ritejl park.

Capitol Park Leskovac dočekao prve kupce capitol park u leskovcu otvoren prodavnice kupovina deichmann lc waikiki koton intersport trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Poseidon Group

Tržni centar se prostire na površini od 6.500 m² i nalazi na uglu ulica 28. marta i Strahinjića Bana, u blizini centra grada i autoputa E-75.

U izgradnju, koja je otpočela prošlog leta, kompanije investitori – Poseidon Group i Mitiska REIM uložile su 10 miliona eura a sam projekat je Leskovcu doneo 200 novih radnih mesta.

U njemu je svoje mesto našlo 16 prodavnica domaćih i internacionalnih brendova, pa će tako Leskovčani moći da pazare u  Deichmannu, Gigatronu, Intersportu, Kotonu, Lilly-u, N Sportu, Sinsay-u i drugim radnjama.

Zanimljivo je i da je prvi Maxi supermarket u Leskovcu otvoren upravo u okviru novog tržnog centra.

Svečanom otvaranju Capitol Parka prisustvovali su predstavnici gradskih vlasti, investitora i zakupaca.

Nakon ceremonije otvaranja otvaranja, posetioci su imali priliku da kupuju ali i uživaju u zabavnom programu leskovačkog kulturnog centra i turističke organizacije Leskovac, koncertu Tropico benda, kao i vatrometu, čime je završen celodnevni program.

Podsećamo da pored ovog, kompanija Poseidon Group u Srbiji poseduje još tri tržna centra – u ŠapcuSomboru i Rakovici a do kraja maja se očekuje i otvaranje ritejl parka u Zaječaru.