Otvoren šoping centar BIG FASHION

Beograd je postao bogatiji za još jedan šoping centar – BIG FASHION koji je 20. aprila otvorio svoja vrata svim zainteresovanim posetiocima i ljubiteljima kupovine.

big fashion beograd tržni centar karaburma otvaranje april timp portal
foto: BIG FASHION
Novi tržni centar udaljen je svega 3 km od centra grada – nalazi se u Višnjičkoj ulici 84 i poseduje maloprodajnu površinu od preko 32.000 m². Na dva nivoa smešten je veliki broj prodavnica dok je treći nivo posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi.
Pored velikog supermarketa, modernog bioskopa, dečje igraonice, restorana i raznovrsnih uslužnih delatnosti, posetioce očekuje preko 100 međunarodnih i domaćih brendova od kojih su neki prvi put u Srbiji – Tezenis, Funky Buddha, Oxette dok se uskoro očekuje i otvaranje prve RESERVED radnje.
big fashion beograd tržni centar karaburma otvaranje april timp portal
foto: BIG FASHION
Svečanom otvaranju prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, filma, kulture, žurnalistike kao i predstavnici izraelske ambasade i gradskih vlasti.
Ovaj šoping centar deo je kompanije Big Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 58 šoping centara širom sveta. Ostali projekti ove kompanije u Srbiji su BIG Shopping Centar Novi Sad (površine 40.000m²) i BIG FASHION Vidikovac (površine 70.000m²) čije je otvaranje planirano na proleće 2019. godine.