Ukusi Grčke ovog juna u beogradskim marketima

Kako bi se kupci u Srbiji bliže upoznali sa grčkom kulturom, tradicijom ali i ukusima u Super Vero marketima će, tokom juna, biti održana kampanja Osetite ukus Grčke.

Ukusi Grčke ovog juna u beogradskim marketima osetite ukus grčke super vero prodavnice radnje marketi beograd grčki proizvodi monoxilitis arkadi maslinovo ulje masline trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels
Tako će tokom juna, svake sedmice od četvrtka do nedelje, u prodavnicama u Bulevaru Milutina Milankovića 86a, Nikodima Milaša 2 i Mis Irbijeve bb, kuvari pripremati tradicionalana grčka jela a kupci će imati mogućnost da ih na licu mesta i isprobaju.
Pored toga, radnje će biti specijalno dizajnirane prepoznatljivim motivima Grčke a posetioci će u njima moći i da čuju muziku ove mediteranske zemlje.
Ovaj trgovinski lanac u svom asortimanu već ima preko 400 grčkih proizvoda a tokom letnje kampanje, kupcima će biti predstavljena i dva nova brenda – Monoxilitis koji obuhvata proizvode sa Svete Gore, među kojima su maslinovo ulje, džemovi, vina, žačini i Arkadi koji nudi proizvode za ličnu higijenu.