Olimpijski tim Srbije dobio podršku Doncafea

Olimpijski komitet Srbije i kompanija Strauss Adriatic potpisali su danas Ugovor o saradnji, zahvaljujući kom će naši olimpijci dobiti podršku prilikom priprema za najvažnija takmičenja na putu ka Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

olimpijski komitet srbije Strauss Adriatic doncafe-c-kafa-olimpijske-igre-tokio-2020-podrška-ugovor-saradnja-Tijana-Bogdanović-Andrea-Arsović-Damir-Mikec-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Strauss Adriatic
Ovom prililkom predstavnici OKS-a obišli su savremene pogone fabrike kafe u Šimanovcima a osvajači olimpijskih, svetskih i evropskih medalja – Tijana Bogdanović, Andrea Arsović i Damir Mikec imali su mogućnost da sami naprave ličnu mešavinu kafe.
„Podrška olimpijskoj porodici postaje sve snažnija, a drago mi je što smo, prvi put, ostvarili saradnju i sa proizvođačem kafe. Negujemo iste vrednosti sa našim novim partnerom koje nam omogućavaju da budemo još jači na putu ka ostvarenju cilja”, istakao je Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
Siniša Daničić, generalni direktor kompanije Strauss Adriatic, istakao je da je potpisivanje ugovora sa Olimpijskim komitetom Srbije potvrda da zajedno dele vrednosti koje promoviše olimpijski pokret, prijateljstvo, izuzetnost i fer plej.
„U skladu sa sloganom “Jedan tim – jedan cilj!“ na putu do Tokija 2020. godine,  želimo da ulažemo u razvoj sporta i naše najbolje sportiste. Vodimo računa o zdravstvenim aspektima kafe kao i energiji koju ona daje jer su istraživanja pokazala da kofein koji se nalazi u kafi poboljšava sportske rezultate, te verujemo da će pomoći i našim sportistima”, dodao je Daničić.