Novosadski prvaci obradovani poklon paketima

Kako bi im početak školske godine bio još lepši Fondacija Univerexport obradovala je poklon paketima đake prvake iz Novog Sada i okoline.

Novosadski prvaci obradovani poklon paketima fondacjia univerexport novi sad škola đaci učenici nova školska godina trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels
Četiri hiljade poklona pripremljeno je za novu školsku godinu a na prijemu prvaka u jednoj od najstarajih škola u gradu, Ivan Gundulić, prvacima ove škole predstavnici Fondacije, grada Novog Sada i ministarstva prosvete poželeli su srećan početak odrastanja i poželeli da svake godine bude što više prvaka.
Svim prvacima ove škole posle svečanog prijema uručen je poklon paket a isti paketići obezbeđeni su za sve đake koji ove godine kreću u prvi razred. Pored dece iz gradskog jezgra i prvaci iz Petrovaradina, Sremske Kamenice, Šangaja, Kaća, Budisave, Kovilja, Futoga, Veternika, Stepanovićeva, Begeča, Bukovca, Kisača i Rumenke dobili su vaučere za preuzimanje poklon paketa u maloprodajnim objektima Univerexporta.
Dodela ovakvih poklona prvacima nastavak je akcije koja je pokrenuta pre nekoliko godina. Ovom trgovinskom lancu priključile su se i druge domaće kompanije koje su dale svoju podršku putem proizvoda iz svog asortimana.