Novogodišnji karavan obilazi gradove širom Srbije

U susret najradosnijem delu godine, novogodišnji Grand kafa karavan obilaziće gradove širom Srbije i prazničnu atmosferu doneti u Suboticu, Novi Sad, Čačak, Smederevo, Požarevac, Niš, Pirot, Mladenovac, Kruševac i Beograd.

Novogodišnji karavan obilazi gradove širom Srbije grand kafa nova godina praznici deda mraz kicenje jelke trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Grand kafa

Svakog vikenda u drugom gradu, u periodu od 11 do 18 sati, posetioce očekuje bogat program za sve uzraste.

Posetioci mogu da učestvuju u radionicama za pravljenje ukrasa, fotografišu se sa Deda Mrazovima, uživaju uz sviranje i pevanje novogodišnjih pesama, a ceo program uveličaće kićenje jelke koje ima posebnu čar.

Prisutni će zajedno sa Deda Mrazovima moći da ukrase jelke, koje će naći svoje mesto u odabranim ustanovama koje brinu o deci u svakom gradu koji ovaj karavan poseti.

Ovaj znak pažnje već je uručen Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ u Subotici, Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“ u Novom Sadu i ustanova za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čačku.

Kako bi mališanima ulepšao praznike, ovaj karavan je, nakon obilaska brojnih gradova u Srbiji, odabranim ustanovama koje se staraju o deci sa smetnjama u razvoju, nezbrinutoj deci i predškolskim ustanovama poklnio novogodišnje jelke.