U novogodišnjoj akciji prikupljeno preko šest tona hrane za siromašne

Više od šest tona hrane prikupljeno je u novogodišnjoj humanitarnoj akciji koju su, u 13 gradova naše zemlje, organizovali Banka hrane i trgovinska kompanija Delez Srbija.

Novogodisnja-humanitarna-akcija-za-najsiromasnije-gradjane-6-tona-hrane-banka-hrane-delez-srbija-13-gradova-maxi-tempo-shopngo-praznici-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Delez Srbija
Građani Srbije namirnice su donirali u 80 Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica, a prikupljena hrana namenjena je onima kojima je najpotrebnija – članovima Banke hrane iz 20 organizacija širom zemlje.
“Ponosni smo što nam se i u ovoj akciji odazvao veliki broj ljudi. Važno je što se ponovo osetila velika solidarnost, pogotovo u vremenu darivanja, kad treba da mislimo i na to kako da drugima pomognemo i makar malo im olakšamo svakodnevni život”, izjavila je Radmila Ivetić u ime Banke hrane.
“Ovo je treća akcija ove godine sa Bankom hrane, tokom kojih je prikupljeno više od 20 tona namirnica. Te količine nam ukazuju da su naši potrošači veoma motivisani da učestvuju u ovakvim aktivnostima”, istakli su predstavnici kompanije Delez Srbija.