Univerexport otvorio novi Distributivni centar

Domaća trgovinska kompanija Univerexport je u petak, 29. septembra, proslavila početak rada Distributivnog centa i obeležila 27 godina postojanja.

univerexport-distributivni-centar-novi-sat-zrenjaninski-put-trgovinska-kompanija-investicija-prijem-skladištenje-robe-grupa-univerexport-novi-sad-ad-bačka-trgopromet-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Univerexport
Otvaranje je obeleženo simboličnim presecanjem vrpce predsednika Grupe Univerexport Vesne Vučurević i predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića.
Novi Distributivni centar smešten je na Zrenjaninskom putu i prostire se na 30.000 mod čega najveći deo zauzima prostor za prijem i skladištenje robe. U okviru njega, otvoreno je 200 novih radnih mesta, a očekuje se da će taj broj rasti u narednim mesecima. Novi prostor za skladište i distribuciju izgrađen je u skladu sa savremenim standardima i predstavlja investiciju vrednu skoro 16 miliona evra.
Predsednik Grupe, Vesna Vučurević je, govoreći o najvećoj investiciji u istoriji kompanije, istakla da iako su pratili savremene tokove i menjali poslovni model kompanije, njihov krajnji cilj – težnja ka povećanju zadovoljstva potrošača, ostao je nepromenjen.
Ova kompanija osnovana je 25. septembra 1990. godine, i od tada je njeno sedište u Novom Sadu. U sastavu kompanije, nalazi se 130 maloprodajnih objekata širom Vojvodine i u Beogradu, a grupu, pored Univerexport-a, čine i Trgopromet i AD Bačka.