Novi mladi lideri u Delta Holdingu

Kompanija Delta Holding, 11. septembra je poželela dobodošlicu šestoj generaciji mladih lidera. Na „Vanredni konkurs za izvanredne ljude“, raspisan u maju, prijavilo se skoro 2.000 kandidata. Selekcijom je izabrano 45  talentovanih ljudi koji će svoju karijeru započeti u ovoj kompaniji.

mladi lideri delta holding projekat-nova-generacija-45-mladih-obrazovanih-ljudi-bez-radnog-iskustva-vanredni-konkurs-za-izvanredne-ljude-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Delta Holding
Mladi lideri je projekat koji okuplja mlade i obrazovane ljude bez radnog iskustva. Uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora, oni imaju priliku da, tokom godinu dana, steknu prva praktična iskustva u biznisu.
„Delta zna da su za kompaniju najvažniji ljudi, njihova motivacija, zadovoljstvo, kvaliteti i sposobnosti. Godinama dajemo šansu mladima bez radnog iskustva jer verujemo da oni donose entuzijazam, nove ideje i bolje razumeju izazove savremenog tržišta. Naše iskustvo sa prethodnim generacijama mladih lidera pokazalo nam je da smo u pravu i da je u redu prepustiti velike projekte novim kadrovima. Ove godine vanredno zapošljavamo još 45 mladih lidera jer su nam potrebni kako bismo ostvarili naše ambiciozne planove“, istakla je Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj i pokrovitelj ovog projekta.
Za šest godina postojanja programa, kroz njega je prošlo 113 polaznika a mnogi od njih danas su na menadžerskim funkcijama u ovoj kompaniji.