Novi kozmetički brend stigao u Srbiju

Nov kozmetički brend – Nature Box, čija linija proizvoda za negu kose i kože sadrži prirodne sastojke, sinoć je predstavljen domaćoj javnosti.

Nature Box kozmetika srbija beograd predstavljanje prirodni sastojci 5 linija kokos avokado kajsija badem makadamija nega kose kože trgovina malopordaja srbija timp portal
foto: Nature Box
Ono što odlikuje ovu kozmetičku liniju su 100% hladno ceđena veganska ulja kao i odsustvo silikona, veštačkih boja, sulfata i parabena.
Svečanom predstavljanju novih proizvoda prisustvovale su i brojne poznate dame, među kojima su glumice Tamara Dragičević, Bojana Ordinačev i Marina Ćosić, manekenka Sofija Milošević, kao i modne blogerke Anastasija Grujić i Dunja Jovanić.
Nature Box sastoji se od pet linija proizvoda za negu kose i kože, sa hladno ceđenim uljima avokada, kokosa, kajsije, badema i makadamije, koja nisu rafinirana ni prerađena, te su svi vitamini, antioksidanti i zdrave masne kiseline sačuvani. Hladno ceđena ulja štite kožu od isušivanja i neguju je, čime kožu i kosu čine zdravom.
Ova kozmetička linija poručuje da treba biti pozitivan i činiti pozitivne stvari sebi i drugima. Iz tog razloga se ona brine o životnoj sredini, podržava lokalne poljoprivrednike u Indiji i Nigeriji i proizvođače određenih sastojaka koji se koriste u izradi njihovih proizvoda.