Novi Cineplexx BIG u novom tržnom centru

Nakon višemesečnih radova, novi bioskop Cineplexx BIG Beograd otvoriće svoja vrata publici u četvrtak, 20. aprila u okviru BIG FASHION tržnog centra u beogradskoj opštini Karaburma.

Cineplexx big fashion bioskop trzni centar big fashion karaburma
foto: Cineplexx
Ovaj bioskop imaće osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 m². Pored 4K projektora sve sale biće digitalizovane i opremljene Real D 3D tehnologijom.
Ujedno, novi Cineplexx će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć Barco laserskih projektora. Oni se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, za pun spektar boja i visok kvalitet slike, koja će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.
Sve sale novog bioskopa biće opremljene VIP sedištima i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu.
“Naša kompanija uspešno posluje na tržištu Srbije proteklih 6 godina, sa bioskopima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu. Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih dodamo i najmoderniji Cineplexx u glavnom gradu Srbije i tako pružimo savršen filmski doživljaj što većem broju ljudi“, izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.
Čast da otvori sezonu pripala je filmu „Paklene ulice 8“ a na dan otvaranja, za sve ljubitelje ovog popularnog filmskog serijala, biće organizovan specijalni program.

Pročitaj i:

Otvoren bioskop Cineplexx BIG Beograd