Dve nove Univerexport prodavnice u Vojvodini

Stanovnici Sremske Mitrovice i Novog Sada, u proteklom periodu, dobili su nova mesta za svakodnevnu kupovinu jer je Univerexport otvorio svoje nove prodavnice.

nova-univerexport-prodavnica-novi-sad-marka-miljanova-3-otvaranje-2-novembar-sveže-meso-voće-povrće-14-zaposlenih-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal univerexport prodavnice sremska mitrovina novi sad otvaranje
foto: Arhiva, Univerexport
Još jednu radnju u Novom Sadu, 24-tu po redu, Univerexport je otvorio 8. marta na Bulevaru Jovana Dučića 9. Za prve kupce pripremljeni su prigodni pokloni i popusti a radno vreme nove prodavnice je od 7 do 22 časa.
Vrata svoje druge prodavnice u Sremskoj Mitrovici, ovaj domaći trgovinski lanac otvorio je 15. marta u 10 sati. Smeštena je u centru grada, na Trgu Svetog Stefana 32 a u njoj se svakodnevno, od 7 do 22 sata, može pazariti skoro 8.000 artikala.
Prodavnica se prostire na 480m², poseduje odeljenja svežeg voća i povrća kao i delikatesa i mesa a u njoj je zaposleno 25 novih radnika.
Zajedno sa ovim prodavnicama, kompanija Univerexport danas poseduje 143 maloprodajna objekta širom Vojvodine i u Beogradu.