Nove fiskulturne sale za vežbače male

Kako bi đacima omogućila bolje uslove za sporvođenje fizičkih aktivnosti u školama a time i kvalitetno i sigurno mesto za razvoj, igru i odrastanje, kompanija Sport Vision pokrenula je projekat „Vizija zdrave budućnosti“.

Nove fiskulturne sale za vežbače male sport vision srbija projekat Vizija zdrave budućnosti osnovna škola Bora Stanković beograd trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Sport Vision
Prva faza projekta ogleda se u pružanju pomoći u obnovi sala za fizičko vaspitanje u osnovnim školama širom Srbije. Po preporuci Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, nove fiskulturne sale dobiće škole sa dotrajalom infrastrukturom i one koje imaju najveći broj učenika.
Prva u nizu obnovljenih sala smeštena je u OŠ “Bora Stanković” u Beogradu. Njenom obnovom stvoreni su bolji uslovi za aktivno bavljenje sportom tokom čitave školske godine a đaci su imali  priliku da odmah isprobaju renoviranu salu i pokažu svoje sportsko umeće.
„U ime naše kompanije želim da zahvalim svima koji podržavaju ovaj veoma važan projekat. Svesni smo činjenice koliko je teško obnoviti infrastrukturu i koliko je pomoći potrebno svima. Zato smo se odlučili da pomognemo ali i da damo primer i drugim domaćim kompanijama i da ih pozovemo da nam se priključe i pomognu društvu u sferi svog poslovanja“, istakla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision.
Bivši učenici škole a sada proslavljeni sportisti, među kojima su vaterpolisti Filip Filipović, Živko Gocić, Slobodan Nikić, košarkašica Nataša Kovačević i karatistkinja Tanja Petrović, savetovali su neke nove klince da se bave sportom i neguju zdrave životne navike.